PIZZERIA ROMA

Pizzeria i Borås

Hos oss kan ni beställa en dagens lunch för endast 90 kr

Smaker för hela familjen

Här äter du god mat lagad av bra råvaror och en extra nypa kärlek. Vi erbjuder ett sextiotal olika sorters pizzor med topping som äkta skinka, kyckling, oxfilé, kebabkött, mozzarella, riven pizzaost, räkor, salami och mycket annat gott. Vi har dessutom flera olika sorters amerikansk pan pizza som är bakad på tjockare pizzadegsbotten. Enligt många favoriten eller åtminstone en riktigt god pizza.

Hitta hela familjens favoriter bland hamburgare, sallader, kebab, traditionella pizzor, saftiga burgare och glutenfria pizzor. Varför inte testa en kebab- eller falafeltallrik ena dagen och en kycklingrulle eller grekisk sallad nästa dag? Beställer du sallad får du alltid bröd och dressing på köpet.

Bra råvaror

Hos oss på Pizzeria Roma använder vi oss bara av de bästa råvarorna. Vi har äkta skinka på våra pizzor och använder alltid färska grönsaker.

Trevlig service

På vår pizzeria ser vi alltid till att hålla en hög service så att du som kund alltid kan lämna vår restaurang med ett leende på läpparna. 

Snabb lunch

Ibland kan det vara stressigt kring lunchtider. Därför försöker vi alltid leverera er mat snabbt under lunchruschen.

mat för alla dagar

Dagens lunch och generösa öppettider

Vi har öppet alla dagar i veckan med extra långa öppettider på fredagar och lördagar, då vi stänger klockan 22.00. Övriga dagar kan du hämta mat eller äta i restaurangen fram till klockan 21.30. Måndag till fredag mellan 11.00 och 14.00 serveras dagens lunch.

Tack vare vårt strategiska läge, med närhet till såväl riksväg 40 som Europaväg 20 (E20), har vi glädjen att ha många återkommande kunder. Lastbilschaufförer stannar till hos oss på sin väg norr, söder, väster eller österut och lokalbefolkningen i Fristad med omnejd har varit oss trogna i många år. Det betyder mycket för oss, så det minsta vi kan göra är att se till så att du är mätt och belåten när du lämnar Pizzeria Roma!

Ät på plats eller ta med

Vill du inte ta med dig maten är du självklart välkommen att äta i vår restaurang. Vi serverar rätter som passar alla tillfällen och smaker – från en kväll ute med kompisgänget till lunch med kollegorna, första dejten, barnkalaset, picknicken, läxläsningsstunden, före/efter träningen… Listan kan göras i princip oändlig.

Sommartid kan du sitta utomhus på vår uteservering i värmande sol eller i skuggan av markisen. Du väljer själv. Oavsett årstid kan vi erbjuda en gedigen meny tillagad med bra råvaror och med äkta glädje. En meny som innehåller maträtter från hela världen, som exempelvis italienska mozzarellapizzor, amerikanska panpizzor, grekisk sallad samt kikärtsbiffar (falafel) och pitabröd från Mellanöstern. Det är vad vi kallar ett mångkulturellt kök!

VI HAR ÖPPET ALLA DAGAR I VECKAN

Varmt välkommen till Pizzeria Roma i Fristad

Vi vill varmt välkomna dig som blivande kund på Pizzeria Roma. Hos oss kan du alltid beställa rykande het pizza, kebab, sallader, falafel, pan pizza och mycket mer. Välkommen!

Adress

Stora Vägen 48,

513 33 Fristad

Telefon

Måndag - Fredag

11:00 – 21:00

Fredag - Söndag

12:00 – 21:00

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse.
Läs vår integritetspolicy här.